Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Μια μικρή γεύση από τις νέες τάσεις μόδας του 2013


Καλή σας μέρα!Σας ζητώ συγνώμη που έχω να γράψω πολύ καιρό αλλά δέν είχα πολύ χρόνο μά σας υπόσχομαι πως θα βρίσκω έστω ένα 10λεπτο την μέρα για να ενημερώνω το blog μου και εσάς,γιατί το πιό σημαντικό είναι οτι θέλω και εγώ η ίδια να το κάνω.
Λοιπόν σήμερα θα ήθελα να μιλήσουμε για τις γενικές τάσεις της μόδας στα ρούχα για το 2013.
Φέτος λοιπόν το χειμώνα τα prints θα είναι παντού. Διάσημοι οίκοι, όπως ο Prada, o Miu Miu και η Stella McCartney προτείνουν για φέτος να φορέσετε όσα περισσότερα prints μπορείτε. Μία από τις κυριότερες φετινές τάσεις είναι τα κοστούμια που είναι γεμάτα με μεγάλα, έντονα και χρωματιστά prints. Φορέστε τα είτε με μονόχρωμα κομμάτια για να κρατήσετε μια ισορροπία ή δημιουργήστε αντίθεση συνδυάζοντάς τα με διαφορετικά prints.




Η μόδα επίσης είναι επηρεασμένη από την Ανατολή. Πολυτελή υφάσματα, κομμάτια στα οποία έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια πάντα προσέλκυαν του fashionistas της Δύσης. Τα περίεργα χρώματα, τα έντονα prints και η τέλεια ραφή είναι πάντα στοιχεία που αρέσουν στους λάτρεις της μόδας και φέτος το φθινόπωρο και το χειμώνα θα τα συναντήσετε συχνά.

Και το militaire όμως είναι ένα στυλ που θα φορεθεί πολύ φέτος. Σχεδιαστές όπως η Victoria Beckham και ο Salvatore Ferragamo παρουσίασαν στα ντεφιλέ τους κομμάτια που ακολουθούν αυτή την τάση. Άλλωστε το στυλ αυτό είναι απλό, άνετο και με τα κατάλληλα υφάσματα είναι ότι πρέπει για τις εμφανίσεις σας και το πρωί και το βράδυ.
Το gothic επίσης ενέπνευσε αρκετούς σχεδιαστές γι’ αυτή τη σεζόν. Μαύρο δέρμα και βελούδο, μακριά φορέματα, έντονο make up είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά αυτού του στυλ που θα το προτιμήσουν αρκετοί.
Για το τέλος αφήσαμε μια… καλοκαιρινή τάση που συνεχίζει και τον χειμώνα, το peplum. Τα φορέσατε πολύ αυτό το καλοκαίρι και σε μπλουζάκια και σε φούστες και σε φορέματα και η τάση αυτή αποδείχθηκε αρκετά δυνατή για να αντέξει και τον χειμώνα. Βέβαια για το χειμώνα ξεχάστε τα έντονα χρώματα, αφού τα χειμωνιάτικα peplum θα τα συναντήσετε σε πιο σκοτεινά και κλασικά χρώματα και κυρίως σε cocktail φορέματα και ταγέρ.


Ξέρω πως δέν είναι πολλά,αλλα αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και άλλες τάσεις της μόδας.Να περιμένετε περισσότερα απο εμάς :)
Φιλιά πολλά και χαιρόμαστε να σας βοηθάμε,απευθείας απο το blog Classy And Fabulous !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου