Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Ποιά παλτό θα φορεθούν φέτος;

Καλησπέρα σας αναγνώστες μας!Όπως σαν ανέφερα σε αυτό το blog θα μιλάμε για ότι έχει σχέση με όλα τα κοριτσίστικα πράγματα.Λοιπόν,θα ξεκινήσουμε με την Μόδα του 2013 για τον χείμωνα,δηλαδή αυτες τις κρύες μέρες που για να βγούμε έξω πρέπει να φορέσουμε κάτι ζεστό αλλα και στυλάτο για να νιώθουμε ωραίες και μοδάτες.Κάναμε λοιπόν μια έρευνα και ορίστε ποιά παλτό θα φορεθούν φετος:
  • Δερμάτινα και γούνες έκαναν θραύση στις πασαρέλες των οίκων μόδας, χωρίς, μάλιστα, να λείπουν τα κομμάτια που συνδυάζουν και τα δύο υλικά!
 
 Το μήκος και το φάρδος Τα μήκη των παλτό εξαντλούν κάθε γούστο: midi μέχρι το γόνατο, μακρύ ως την γάμπα, κοντό μέχρι τους μηρούς, αλλά και... μίνι για να δείξεις τα καλλίγραμμα πόδια σου!
 Κατ΄ εξοχήν, στις πασαρέλες είδαμε στενά παλτό, που αγκαλιάζουν το σώμα, αν και δεν έλειψαν και μερικά, λιγότερα στον αριθμό, ριχτά.
 Special κομμάτια της σεζόν είναι τα παλτό που δεν έχουν γιακά αλλά τελειώνουν με ένα V, τα δετά στη μέση και τα ασύμμετρα που είναι πιο φαρδιά στους ώμους και τον γιακά.
 Χρώματα και σχέδια
Μονόχρωμα παλτό σε αυστηρές γραμμές, ρετρό, στρατιωτικά και γεωμετρικά σχήματα, είναι μερικά μόνο από τα μοτίβα που είδαμε στις πασαρέλες.
 Must οι σκούρες γήινες αποχρώσεις όπως εκείνη της ελιάς, το άσπρο, το μαύρο και το γκρι -ξεχωριστά ή συνδυασμένα μεταξύ τους- το βαθύ πορτοκαλί, το μπορντό, το μοβ, το βαθύ μπλε, το κυπαρισσί και το κίτρινο.
 Ελπίζω να σας βοηθήσαμε.Εξάλλου γι'αυτό είμαστε εμείς εδώ.Μείνετε συντονισμένοι στο blog μας για περισσότερες πληροφορίες για όλα τα κοριτσίστικα θέματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου